Spore mobiltelefon uten GPS

Lociloci er en tjenenste som enkelt kan lokalisere dine venners mobil og viser deg på et kart hvor du befinner deg i forhold til disse.

Det eneste dere trenger er hver sin mobil og en Lociloci-konto.


Skaff deg Lociloci

      Fra kun 49 kr per måned

14 dagers åpent kjøp på alle abonnement.

Enkelt

Du behøver ingen GPS, ingen app, eller spesielle innstillinger. Les mer om hvor enkelt det er å komme i gang med Lociloci.

Ubegrenset

Med en Lociloci konto kan du lokalisere et ubegrenset antall venner så ofte du vil.

Lociloci support

Er det noe du lurer på?
Besøk vår Support side. Der kan du finne svar
på mange vanlige
spørsmål og det
er enkelt å
komme i kontakt
med oss.

Spore mobil

Hva er mobilsporing?

Lociloci er en tjeneste som hjelper deg å spore mobiltelefoner. Av sikkerhetsmessige grunner må en bruker gi sitt samtykke til å bli sporet av en annen mobiltelefon.

Teknisk sett fungerer tjenesten ved at en mobiltelefonen sender ut nettverksignaler til en basestasjon som kan brukes til å spore mobilens plassering. Lokaliseringsinformasjonen fra nettverksoperatøren overføres kontinuerlig til Locilocis grensesnitt så at brukeren hele tiden kan se mobiltelefoners posisjoner på et interaktivt kart i sin egen mobil eller datamaskin. For at tjenesten skal fungere må telefonen være på – da sender den hele tiden ut nettverksignaler og en samtale er derfor ikke nødvendig for å kunne hente ut lokaliseringsinformasjon.

Sporingstjenester og sporing av mobil, er utviklet til å både avlaste og bidra i menneskers hverdag i alt fra sikkerhetsaspekter til morsomheter. Du kan få svar på spørsmål som hvor din kompis er når dere skal møtes?, har barna mine kommet i tide til skolen?, hvor lang tid har jeg på meg å forberede middagen før tante og onkel kommer? Eller helt enkelt; hvor er telefonen min?

Det er ikke bare privatpersoner som bruker denne mobilsporingstjenesten, flere byggefirmaer bruker tjenesten for å kunne lokalisere sine ansatte når de er ute på jobb. Logistikkbedrifter som taxiselskaper har også nytte av en slik sporingstjeneste som sporer mobiler når de ønsker å få en oversikt over kjøretøys posisjon. Antagelig finnes det like mange grunner til å dra nytte av tjenesten som brukere.